Množični pretep deklet

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Iz Hrvaške prihaja nevsakdanja novica. Pred nekim nočnim klubom v Zadru se je skupina vročekrvnih deklet najprej zapletla v verbalni, nato pa še v fizični spopad. Bilo je veliko prerivanja in vlečenja za lase ...
Oglej si celoten članek

Množični pretep se je zgodil v soboto ponoči, ko so neznana dekleta pred nočnim lokalom napadle 24-letnico, pišejo na spletnem portalu zadar.hr, novico pa so potrdili tudi na Zadrski policijski upravi. 

Policisti so pojasnili, da so druga dekleta fizično napadle neko dekle, jo porivale in vlekle za lase. Ob prihodu policije so se razbežale. Zakaj so dekle napadle, ni znano. Napadeno dekle ni bilo težje poškodovano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:30 3. Oktober 2015.

    niso dobro pof*kane, pa jim dogaja!!!

  • 18:07 3. Oktober 2015.

    novica dneva......babe se itak vsak dan cufajo med sabo, nič posebnega

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.