Mobilna Barcelona

Foto: Žurnal24 Optimus pad – tablica proizvajalca LG, ki zna snemati 3D-vsebino. (Foto: Aleksan
Sejem. Zanesenjaki ga lahko obiščejo še do četrtka.
Oglej si celoten članek

V Barceloni se je začel svetovni kongres mobilne telefonije (WMC). Tik pred začetkom sta giganta – vsak na svojem področju – Microsoft in Nokia napovedala sodelovanje in oznanila prihod Nokie z windows phone OS, menda še pred iztekom leta. Kljub temu pa se symbian ne poslavlja.

LG je predstavil kolekcijo optimus – od prvega pametnega dvojedrnega mobilnika na svetu optimum 2x, optimus 3D-mobilnika, ki daje videz globine brez očal, do tabličnega računalnika optimus pad, ki ga na zadnji strani krasi celo 3D-kamera (dve kameri ločljivosti pet milijonov točk).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.