Močna eksplozija v Splitu

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Kot poročajo hrvaški mediji je Split nekaj minut po 12. uri zatresla močna eksplozija, ki so jo čutili nekaj kilometrov daleč.
Oglej si celoten članek

Kot so za portal 24sata potrdili gasilci, je prišlo do eksplozije silosa za pšenico v splitski Severni luki. V eksploziji so bili po prvih informacijah poškodovani štirje delavci, prepeljali so jih v bolnišnico. Hrvaški portali poročajo, da bo morda poškodovanih še več. Kot poroča portal Index.hr naj bi ena oseba v eksploziji izgubila roko.  

Na delu so številne gasilske ekipe in policisti. Vzrok eksplozije za zdaj še ni znan. Na območju nesreče je vse zablokirano.

Več sledi ...

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.