Mogotec na večerjo povabil 650 revnih ljudi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Avstralski rudniški mogotec Clive Palmer, ki je znan po svoji velikodušnosti, je pripravil božično zabavo v svojem prestižnem letovišču Coolum, na katero je povabil 650 Avstralcev, ki so precej manj premožni kot on.
Oglej si celoten članek

"Konec koncev materializem ni vse, kar je pomembno v življenju," je pojasnil svojo odločitev. "Edini namen denarja je, da ga porabiš za dobro drugih ljudi," je dodal.

Palmer je pred dvema letoma porabil 10 milijonov avstralskih dolarjev (7,8 milijona evrov) za božičnice za svoje uslužbence, med katere je razdelil 55 mercedesov in 1500 potovanj na Fidži.

Na vprašanje, koliko ga bo stala letošnja božična zabava, je odgovoril: "Ne vem. Na ukvarjam se s temi stvarmi. Jaz samo podpisujem čeke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:12 25. December 2012.

    ¸Lahko bi se preselil v Slovenijo tale možak, bi skor pol slovencev nahranil;)

  • mph
    11:02 25. December 2012.

    Ne, res se bo izprsil. Da se bo lažje tolkel po prsih, kako bi vsi propadli brez njega. :-)

  • 10:59 25. December 2012.

    pozabi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.