'Mojo hčer so zamenjali z Maddie'

Foto: Žurnal24 Jon Hazelhurst in osemletna Lauren
V Veliki Britaniji so mimoidoči v hčerki Jona Hazelhursta prepoznali pogrešano Maddie. Posredovala je tudi policija.
Oglej si celoten članek

Britanski gasilec Jon Hazelhurst je bil presenečen, ko je na njegova vrata potrkala policija in mu pojasnila, da iščejo pogrešano Madeleine McCann. Prijavili naj bi ga mimoidoči, ki so v njegovi osemletni hčerki Lauren prepoznali Maddie. Po poročanju Daily Telegrapha so ju videli na bencinski črpalki in policiji podali prijavo.

Mislil je, da je šala
John je sprva mislil, da gre za šalo. "A sem kmalu videl, da sta policista povsem resna," je dejal. Jona in Lauren so policisti zaradi standardnega postopka odpeljali na policijsko postajo. Seveda je bil Jon pripravljen sodelovati: "Vedno obstaja možnost, da bi jih tovrstna prijava lahko pripeljala do Madeleine."

Paul O'Neill
iz Policijske postaje Kingsbridge se je v sporočilu za medije zahvalil neimenovani gospe, ki je podala prijavo. "Pravilno je storila, ko nas je obvestila, in na srečo je bil Jon Hazelhurst pripravljen sodelovati."

Madeleine McCann je izginila maja leta 2007, le nekaj dni pred svojim četrtim rojstnim dnem, danes bi bila stara šest let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.