Morilec triletne deklice ni moril prvič

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Preiskava okrutnega umora triletne deklice v Srbiji je pokazala, da ima osumljenec na vesti še en umor, ki ga je storil pred kratkim.
Oglej si celoten članek

Potem ko je policija prijela 28-letnega moškega in je ta priznal, da se je zverinsko znesel nad komaj triletno deklico, je storilčev oče dejal, da bi lahko njegov sin bil odgovoren tudi za izginotje 40-letne vaščanke pred slabim mesecem dni. Kot je za Blic povedal osumljenčev oče, naj bi bil sin v sporu z žensko.

Sprva je sicer moški zanikal kakršnokoli povezavo z žensko, a je med zaslišanjem klonil in priznal, da jo je umoril.

Kot še poroča Blic, so 28-letnika našli dobro uro po umoru deklice. Kot pravijo, naj bi moški krvava oblačila opral v bližnjem potoku, ob povratku na zabavo, s katere je odpeljal deklico, pa zbranim rekel, da jo je pustil na avtobusni postaji.  

Moški je deklico odpeljal z rojstnodnevne zabave, jo posilil in ubil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.