Morje naplavilo dva paketa marihuane

Foto: Profimedia
Nenavadno odkritje na obali, že tretjič v zadnjem tednu.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da sta domačine južni strani otoka Hvar danes presenetila dva paketa marihuane, ki ju je naplavilo morje, težka skupaj kar 160 kilogramov. 

Pred tem so podobne pakete, le nekoliko lažje, v petek našli na Visu. Policija je iz vode pobrala dva paketa, težka po 25 kilogramov. 

V soboto zjutraj so pakete z marihuano našli pod Dubrovniškim obzidjem. Domnevajo, da so paketi padli s plovila, ki je drogo prevažalo iz Črne Gore v Italijo, a policija ne izključuje tudi drugih poti.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.