Morski pes ji je pojedel ribo na trnku

Američanka, ki se je skupaj z očetom odpravila na ribolov, niti slučajno ni pričakovala, da ji bo ribo, ki se je ujela na trnek, pojedel morski pes. Ta je tako potegnil ribiško palico, da ji je moral na pomoč priskočiti oče.
Oglej si celoten članek

Oče in hčerka sta ribarila z mostu na reki na obali Južne Karoline. Ko je dekle začutilo, da je za vabo prijela riba, jo je hotela potegniti iz reke, a ji to ni uspelo, saj je začelo ribiško palico vleči v reko.

Američanki je tako na pomoč priskočil oče, ki je hotel ribo uloviti v ribiško mrežo. Ravno v tistem trenutku pa je iz vode skočil morski pes in pojedel ulov.

Po poročanju Daily Maila naj bi šlo za morskega psa bika, za katerega je značilno, da zaplava v sladke vode, ki se izlivajo v morje. Takšen morski pes lahko v dolžino zraste štiri metre in tehta več kot pol tone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.