Morski pes ubil srfarja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Morski pes je 39-letnega srfarja ugriznil v trup. Napad se je zgodil ob priljubljeni kalifornijski plaži v bližini Sanata Barbare, na istem mestu kot smrtonosni napad pred dvema letoma.
Oglej si celoten članek

Na omenjenem območju so morske pse videvali vse poletje, včeraj pa je bil napad enega usoden za 39-letnega Francisca Javierja Soloria.

Po ugrizu ga je prijatelj odvlekel do obrežja, kjer so mu nudili prvo pomoč, vendar ga niso uspeli oživiti. Za kakšno vrsto morskega psa gre in zakaj je napadel, pristojne oblasti še ugotavljajo, piše Daily News. Pred dvema letoma je v napadu na isti lokaciji umrl 19-letnik.

Smrt zaradi napada morskega psa je sicer zelo redka. Po svetu se na leto zgodi v povprečju do 65 napadov morskih psov, dva ali trije se končajo s smrtjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.