Moškega, ki je ubil otroka, so živega zažgali

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Besna množica v mestu Tactic v Gvatemali je zakon vzela v svoje roke. Maščevali so se moškemu, ki je v šoli ubil dva otroka.
Oglej si celoten članek

Minister za notranje zadeve Mauricio López Bonilla je sporočil, da je pijani 35-letnik vstopil v šolo v pokrajini Alta Verapaz in z mačeto dvema otrokoma prerezal vrat. Meščane je to tako razburilo, da so ga na šolskem igrišču polili z bencinom in pustili, da zgori do smrti.

Moški stari znanec policije

35-letnik je po podatkih policije vstopil v eno izmed učilnic v šoli, začel zmerjati otroke, nato pa 13-letnemu dečku in 8-letni deklici prerezal vrat. Motiv dejanje še ni znan, je pa policija povedala, da je moški stari znanec policije, piše Daily Mail.

Večkrat vzamejo zakon v svoje roke

Prebivalci Gvatemale pogosto vzamejo zakon v svoje roke, predvsem na območjih, kjer je navzočnost policije zelo majhna. Po podatkih agencije za človekove pravice so se prebivalci Gvatemale lani znesli nad 234 ljudmi, od katerih jih je kar 40 umrlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:07 25. September 2012.

    On si je dovolil vzeti usodo otrok v svoje roke...<br />so si tudi drugi dovolili vzeti njegovo usodo v svoje …

  • 12:05 15. September 2012.

    Tudi mi bi moreli tako z našimi "poštenjaki" ,ki nam vladajo.

  • 08:17 15. September 2012.

    Edina PRAVA sodba v IMENU LJUDSTVA, vse ostalo je farsa.<br />Pri nas bi ga razglasili za neprištevnega, ker je bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.