Moški, ki lahko obrne glavo čisto nazaj

Ruski natakar Aleksander ima nenavadno sposobnost - glavo lahko obrne za 180 stopinj in brez težav gleda, kaj se dogaja za njim.
Oglej si celoten članek

Vratne mišice po navadi ne dopuščajo, da bi oseba lahko obrnila glavo nazaj, pri njem pa gre za posebnost v hrbtenici.

"Pred leti sem treniral gimnastiko in opazil, da lahko glavo obrnem več kot drugi. Nek dan pa sem jo lahko obrnil čisto nazaj," je povedal Aleksander, ki trdi, da pri tem ne občuti nobene bolečine, potrebuje pa, kot pravi sam, veliko koncentracije in energije iz vsega telesa, da to lahko stori. "V tistem trenutku se ne počutim jaz, temveč nekdo drug."

Zdravniki so presenečeni, saj takšnega primera še niso videli.

Več si oglejte v zgornjem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.