Moški z nožem napadel vrtčevske otroke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moški je preplezal ograjo vrtca in z nožem napadel tamkajšnje otroke.
Oglej si celoten članek

Osumljenca so že prijeli. Napad se je zgodil v kitajskem mestu Pingxiang, v provinci Guangxi. Moški, star 41 let, je preplezal ograjo vrtca in z nožem napadel skupino mlajših otrok. Ranil je enajst otrok, a k sreči ni nobeden od njih v smrtni nevarnosti, navaja The Independent. 

Policija je osumljenca že prijela. Kakšen je bil motiv za okrutno dejanje, še ni znano. 

Na Kitajskem se je v zadnjih nekaj letih zgodilo več podobnih napadov. Februarja lani je moški zabodel deset otrok, ki so stali pred šolskimi vrati, in nato sodil sebi. Pred sedmimi leti je moški z nožem zabodel 29 otrok in tri učitelje. Več napadov se je zgodilo še med letoma 2010 in 2012. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.