"Mrtev" jelen skočil iz prtljažnika

Policisti iz ameriškega Kalamazooja so v prtljažniku tamkajšnjega prebivalca našli živega jelena.
Oglej si celoten članek

Policista iz ameriškega mesteca Kalamazoo v severozahodnem Michiganu sta v prtljažniku tamkajšnjega prebivalca našla živega jelena, piše Telegraph. Vozilo sta opazila pred nekim motelom in takoj se jima je zdelo nekoliko sumljivo. Ravno zaradi tega sta se odločila, da ga bosta pregledala, pri tem pa sta doživela nenavadno presenečenje. Vse skupaj je posnela tudi kamera v policijskem avtomobilu.

Jelena, ki ga povozijo, lahko odpeljejo domov

Voznik je policistu Davidu Millerju povedal, da je ponsreči zbil jelena. Ker je mislil, da je ta umrl, ga je naložil v prtljažnik in ga želel odplejati domov, kjer bi jelena z družino pojedli. Zakon v Michiganu namreč dovoljuje, da vozniki, ki zbijejo srno ali jelena, lahko obdržijo meso, vendar pa morajo nesrečo prijaviti in dobiti dovoljenje za uboj živali.

Miller je nesrečnega voznika prosil, če lahko preveri domnevno mrtvega jelena. Želel je namreč videti, če je voznik žival ustrezno pripravil. Ko je odprl prtljažnik in ga nato želel zelo hitro zapreti nazaj, je iz njega skočil še živi jelen. Ta se je na začetku malce obotavljal ter nato stekel v gozd.

Policista menita, da je trk jelena tako samo prestrašil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 22. Marec 2013.

    Jelen???? E morostarski novinarji, vi očitno še niste videli jelena, jelen se rodi večji kot je žival na posnetku, to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.