Muhe volku skoraj pojedle uho

Foto: 24 sata
Foto: 24 sata
Bolnega volka v osiješkem živalskem vrtu že več kot teden dni napadajo muhe. Ubogi živali so pogrizle uho. Iz živalskega vrta so sporočili, da so storili vse kar lahko.
Oglej si celoten članek

"Rano na volčjem ušesu je nemogoče popolnoma zapreti. V živalskem vrtu imamo vsako leto ogromno muh. Volk ima bolna ušesa že dlje časa. Poskušali smo storiti vse, da bi mu jih pozdravili. Vemo da ni videti dobro. Uho smo mu zašili, zdaj pa čakamo na hladnejše vreme," je za 24sata dejala Tatjana Elez tiskovna predstavnica Unikoma, osiješke komunale, ki skrbi za živalski vrt.

Volk si bivalni prostor deli še s tremi volkovi, ki ga neprestano grizljajo za uho, kar povzroča še počasnejše celjenje. V živalskem vrtu so med drugim dejali, da ga ne morejo odstraniti iz tropa, ker se lahko zgodi, da ga volkovi ne bodo več sprejeli.

Že težave v živalskem vrtu

Kot piše 24sata naj bi se v omenjenem živalskem vrtu že v preteklosti dogajale nepravilnosti. Pred nekaj meseci je pes napadel kenguruja, ki je zaradi napada poginil. Nekaj let nazaj pa sta poginila dva mlada leva, in sicer zaradi malomarnosti oskrbnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.