München: zasilno pristalo italijansko letalo

Foto: EPA München zasilni pristanek Air Dolomiti Foto: EPA München zasilni pristanek Air Dolomiti Foto: EPA München zasilni pristanek Air Dolomiti Foto: EPA München zasilni pristanek Air Dolomiti Foto: EPA München zasilni pristanek Air Dolomiti Foto: EPA München zasilni pristanek Air Dolomiti
Na münchenskem letališču je moralo zasilno pristati letalo z 62 ljudmi na krovu, pri tem pa se jih je pet poškodovalo, je sporočila tamkajšnja policija.
Oglej si celoten članek

Letalo italijanske družbe Air Dolomiti je bilo iz Münchna na poti v Benetke, k zasilnemu pristanku pa ga je že kmalu po vzletu prisilil dim, ki se je pojavil v kabini.

Na letalu naj bi prišlo do tehnične okvare. Letalo se je ustavilo ob pristajalni stezi, reševalna vozila in gasilci pa so prihiteli na pomoč potnikom.

Nekaj naj bi jih imelo težave s srcem in so poiskali zdravniško pomoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.