Muslimani mu grozijo z obglavljenjem

Foto: Žurnal24 Wildersu grozijo s smrtjo. (Foto: Reuters)
Kontroverzni avstralski muslimanski klerik Feiz Muhammad poziva k obglavljenju nizozemskega politika Geerta Wildersa.
Oglej si celoten članek

Muhammad je muslimane na Nizozemskem pozval, naj obglavijo Wildersa, ki je znan po svoji antimuslimanski politiki, poroča De Telegraaf. Časnik vsebuje del Muhammadovega govora, v katerem slednji Wildersa obtožuje, da žali preroka Muhameda in da mora zato umreti.

Wilders je dejal, da je šokiran zaradi groženj, ki jih menda jemlje zelo resno. Povedal je še, da se je za pomoč obrnil na pristojne službe.

Znano je, da je Wilders, vodja skrajno desne stranke, znane po protipriseljenskih stališčih, prvi, ki se je zavzel za prepoved burk. V preteklosti pa naj bi Koran primerjal s knjigo Adolfa Hitlerja Moj boj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.