Na avtocesto padlo letalo

Foto: EPA
Foto: EPA
Strmoglavljenje majhnega letala pri Atlanti terjalo štiri življenja.
Oglej si celoten članek

Pri ameriškem mestu Atlanta v zvezni državi Georgiji je v petek strmoglavilo majhno letalo piper PA-35, pri čemer so umrle vse štiri osebe na krovu, zaradi eksplozije in močnega požara, ki je izbruhnil po strmoglavljenju, pa je bila več ur popolnoma zaprta glavna mestna obvoznica.

Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Atlanti

Pilot letala Greg Byrd je kmalu po vzletu proti Oxfordu v zvezni državi Mississippi prijavil, da ima težave z letalom, nato pa sporočil, da gredo navzdol. Letalo je oplazilo streho enega od tovornjakov na avtocesti 285, nato pa padlo na tla. Šofer tovornjaka je skušal pomagati, vendar pa je bil ogenj premočan.

Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Atlanti

V nesreči sta poleg Byrda umrla še oba njegova sinova in zaročenka Jackie Kulzer. Zaradi razbitin in ognja je bila avtocesta zaprta v obe smeri za več ur, promet pa se je tudi kasneje le počasi sproščal. Preiskava o vzroku nesreče bo trajala najmanj pet dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.