Na Bolu utonil deček, v Rovinju ženska

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V bazenu utonil štiriletni deček, starši pazili na mlajšega bratca. V Rovinju reševalci neuspešno oživljali žensko.
Oglej si celoten članek

V bazenu hotela Bonaca na Bolu na Braču je včeraj utonil štiriletni deček iz Francije, poroča Slobodna Dalmacija. Nesreča se je zgodila okoli pol pete ure popoldan, po neuradnih podatkih pa se je deček kopal brez nadzora staršev. Ti so na bazenu skrbeli za mlajšega bratca, štiriletnika pa naj bi pazila 16-letna sestra.

Truplo dečka so sinoči prepeljali v splitsko bolnico, kjer so opravili obdukcijo.

Žensko oživljali reševalci

V avtokampu Veštar v Rovinju se je sinoči utopila ženska, poroča Regional Express. Nekaj po 19 uri so opazili žensko, ki je ležala na morski gladini. Reševalci nujne zdravstvene pomoči so žensko oživljali,  vendar neuspešno, ženska je kljub temu umrla. 

Okoliščine nesreče še preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.