Na dan popije 18 pločevink dietne coca-cole

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
38-letnik je priznal, da je že nekaj let zasvojen z dietno coca-colo.
Oglej si celoten članek

Osemintridesetletni Darren Jones ne preživi dneva brez coca-cole. Vsak dan se odžeja s kar osemnajstimi pločevinkami, kar pomeni, da je v enem tednu spije 42 litrov. Samo v enem letu je za coca-colo zapravil tri tisoč funtov.

Hiše ne zapusti brez coca-cole

Brez dietne pijače že več let ne zapusti hiše, brez dnevnega odmerka pa postane razdražljiv in živčen."Ne pijem ničesar drugega kot coca-colo. Kadar je ni, pravijo, da sem zelo razdražljiv," pravi Darren. Svoje pijače ne deli niti s svojimi otroki, piše Daily Mail.

Meni, da mu ne škodi

Čeprav Jones meni, da mu takšne količine popite pijače ne škodijo, strokovnjaki opozarjajo drugače. "Dietna coca-cola vsebuje sladila in kofein. Če jo uživamo v velikih količinah, nam lahko škoduje," pravi zdravnik Vicci Owen-Smith.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.