Na desetine mrtvih v nesreči avtobusov

Foto: EPA
Foto: EPA
V bližini priljubljenega egiptovskega letališča Šarm el Šejk trčila avtobusa. Umrlo najmanj 33 ljudi, število žrtev bi se utegnilo še povišati.
Oglej si celoten članek

Avtobusa, od katerih je eden prihajal iz Kaira, drugi pa iz Šarm el Šejka, sta trčila danes v zgodnjih jutranjih urah, približno 50 kilometrov od letovišča na jugu Sinaja. Po navedbah zdravstvenega ministrstva je umrlo 33 ljudi. Več kot 40 ljudi je ranjenih, med njimi so tudi tujci.

Reševalci naj bi še vedno preiskovali razbitine avtobusov, zaradi česar obstaja bojazen, da bo število žrtev še naraslo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.