Na dunajskem letališču v smeteh umrl dojenček

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na stranišču dunajskega letališča je otroka rodila ženska, ki je pripotovala iz Nigerije. Otroka je pustila v smetnjaku.
Oglej si celoten članek

Novorojenčka so med smetmi našle čistilke, ki so slišale otroški jok. Dojenčka so takoj odpeljali v dunajsko bolnišnico, kjer pa je zaradi predolgega pomanjkanja kisika vseeno umrl.

Policija je takoj sprožila preiskavo; otroka je rodila 27-letna ženska, ki je pripotovala iz Nigerije. Našli so jo v bližini stranišča, delovalo je, kot da je v stiski, je povedal tiskovni predstavnik dunajske policije.

Kam je ženska potovala, v kateri državi prebiva in ostale podrobnosti žalostne zgodbe niso znane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:19 10. November 2016.

    To je tipična multikulturna oseba.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.