Na eBayu prodajala otroka

Foto: Žurnal24 S policije so še sporočili, da se je mladenka želela po vsej verjetnosti dokopat
Američanka iz zvezne države Michigan je svojega dveletnega otroka poskušala prodati kar prek največje dražbene spletne strani eBay, poroča časnik Holland Setinel.
Oglej si celoten članek

Ko je prejšnji ponedeljek otrokova mati objavila oglas, se je takoj odzval eden izmed uporabnikov eBaya. Moški je bil seveda prepričan, da gre za neokusno šalo. Ko je ženska sprejela njegovo pobudo, je o nameri takoj obvestil policijo.

Ameriški mediji poročajo, da je 20-letna prodajalka občasno skrbela za dojenčico, s katero naj bi bila tudi v sorodu. Takoj po prijetju so otroka vrnili materi.

S policije so še sporočili, da se je mladenka želela po vsej verjetnosti dokopati do dodatnega zaslužka ter da otroka ni nameravala prodati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.