Na glavo so mu poveznili vrečko in ukradli penis

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Štirje roparji so pred nekaj dnevi 41-letnemu Kitajcu "ukradli penis", piše Huffington Post.
Oglej si celoten članek

Štirje roparji so se med spanjem prikradli v sobo 41-letnega Fei Lina iz kitajske province Zhejiang, mu na glavo poveznili vrečko in odrezali penis.

"Nekaj so mi dali na glavo, mi slekli hlače in zatem zbežali. Bil sem v šoku in nisem vedel, kaj se dogaja. Prav tako zaradi šoka nisem čutil ničesar. Nato sem opazil, da krvavim in da nimam penisa," je Lin povedal policistom.

So bili ljubosumni ljubimci?

Policija domneva, da so napad na 41-letnika organizirali ljubosumni ljubimci lokalnih žena, s katerimi je imel Lin ljubezenske afere. Vendar se Lin z njimi ne strinja, saj pravi, da zgodbe o njegovih aferah ne držijo. Policija napadalce še vedno išče, prav tako iščejo tudi njegov penis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.