Na Hrvaškem bodo gradili "Gardaland"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Biogradu na Moru bodo gradili prvi zabaviščni park, ki naj bi bil podoben italijanskemu Gardalandu.
Oglej si celoten članek

Družba Mirnovec park bo po pisanju hrvaškega Poslovnega dnevnika v sredo začela dela za izgadnjo zabaviščnega parka v Biogradu na Moru, vrednega 15 milijonov evrov (prva faza), ki naj bi bil odprt najkasneje do 1. maja prihodnje leto.

Trije tematski sklopi

Zabaviščni park naj bi imel 25 različnih atrakcij in tri tematske sklope: divji zahod, gusarsko mesto ter vesolje. Namenjen naj bi bil otrokom, družinam in najstnikom. 

"To bo prvi hrvaški zabaviščni park, ki bo spominjal na italijanski Gardaland oziroma na tematske parke v Orlandu," je za Poslovni dnevnik povedal direktor Mirnovec pirotehnike Franjo Koletić, ki je napovedal, da se bo park v prihodnosti verjetno še širil. 
Zabaviščni park naj bi sicer začel graditi že lansko leto, a se je zapletlo zaradi pridobivanja ustreznih dovoljenj. Podjetje ima po pisanju Poslovnega dnevnika sedaj urejeno vso potrebno dokumentacijo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 04:04 13. April 2016.

    Dejte no dejte , že res , da je Biograd poleti močno frekvebten 3 mesece , to je pa tudi …

  • 08:41 12. April 2016.

    Pri nas pa so naredili HIŠO SMEHA na Trgu revolucije !

  • 08:06 12. April 2016.

    Ali niso včasih nekaj takega planirali pri Ptuju?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.