Na Hrvaškem na kopališču v Kolpi našli mino

Foto: Bralec 24sata.hr
Foto: Bralec 24sata.hr
Na Hrvaškem so na dnu reke Kolpe okrili neeksplodirnao mino tik ob obali urejenega kopališča Zibel.
Oglej si celoten članek

Tik ob organiziranem kopališču na reki Kolpi v mestu Sisek so danes odkrili eksplodirano mino. Kot poroča hrvaški 24sata, sta mino M-60 odkrila dva prijatelja, ki sta po najdbi poklicala policijo. Hrvaška policija je najdbo eksploziva za omenjeni medij potrdila in dodala, da so mino že detonirali. Pirotehnik naj bi jo po besedah bralca iz reke odnesel preko nasipa in detonacijo opravil tam.

Hrvaška policija je ob tem pozvala vse najditelje eksplozivnih teles, naj se jih ne dotikajo, ampak naj jih o najdbi nemudoma obvestijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.