Na Hrvaškem razbili mrežo prostitucije

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zadarski policisti so razbili mrežo prostitucije, ki naj bi jo vodila trojica s širšega zadarskega območja.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem so razbili organizirano mrežo, ki se je zadnje tri mesece na omobčju Zadarja ukvarjala s prostitucijo in tudi preprodajo prepovedani drog. Pridržali so 13 oseb, od tega tudi sedem žensk, ki so se ukvarjale s prostitucijo. Najmlajša ima po poročanju Slobodne Dalmacije 22 let, najstarejša pa 54 let.

Med njimi so kriminalisti kazensko ovadili le eno od njih, ki naj bi pomagala pri organizaciji in najemala tudi druga dekleta, ki so nato nudila usluge na jahtah in najetih stanovanjih. Na področju Zadarja naj bi se sicer ukvarjala z gostinstvom. Dekleta, ki so jih v preteklih mesecih policisti ujeli najmanj petnajstkrat, so dobile kazni za prekrške, med tem pa policija ni preganjala njihovih "strank", ki so usluge naročale in plačevale.

Poleg organizatorke prostitucije naj bi celotno mrežo vodili trije moški iz Zadarja oziroma njegove okolice. Kot poroča še Slobodna Dalmacije, so sta stari znanci policije, ki jih je že obravnavala zaradi organizacije prostitucije in drugih kriminalnih dejanj.

Poleg tega so policisti nekaj gramov kokaina, saj naj bi se družba ukvarjala tudi s preprodajo drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:35 22. Avgust 2016.

    "..vodili trije moški iz Zadarja..." Ali iz Zadra?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.