Na Hrvaškem smrt turista zaradi covida-19

Foto: Epa
Foto: Epa
Hrvaška spet beleži porast okužb. Smrt turista.
Oglej si celoten članek

Hrvaška podatke glede dodatnih okužb z novim koronavirusom še zbira, za včeraj bodo znani po 14. uri. Včeraj so za četrtek potrdili 62 novih okužb. 

Kot smo že poročali, nemški mediji so poročali, da se je na Hrvaškem okužilo deset maturantov, poleg tega naj bi se na Pagu okužili tudi dve italijanski maturantki, so dodali italijanski portali. Hrvaška ministrica turizma in športa Nikolina Brnjac je te novice komentirala z besedami, da za to ni nikakršnih dokazov. 

Kot že omenjeno, nove podatke Hrvati še zbirajo, za zdaj je znano, da je v Zagrebu 12 novih primerov, 11 v Vukovarsko-sremski županiji. Šest novih okužb je v Osječko-baranjski županiji, ravno toliko v Primorsko-goranski, pet pa v Brodsko-posavski. 

V Splošni bolnišnici Pula je zaradi posledic okužbe z novim koronavirusom umrl državljan Italije, letnik 1948, še pišejo na portali Index.hr. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:48 8. Avgust 2020.

    Je umrl S covid ali ZARADI covid? Še bog ne ve....

  • 11:48 8. Avgust 2020.

    Prikrivanje okuženih je njihova stalnica, predvsem za turistične kraje

  • 11:41 8. Avgust 2020.

    Vlada ... Kaj to je vlada, ki jo vodi zapornik? Zaprite meje s Hrvaško! Rezultati bodo objektivni naslednji masec, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.