Na Hrvaško vzemite veliko novcev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hrvaški turistični biser Dubrovnik ima tudi "biserne" cene – za kavo na Stradunu boste odšteli 25 kun oziroma 3,24 evra.
Oglej si celoten članek

Večernji list ugotavlja, da cene pijače in hrane v različnih mestih ob jadranski obali precej razlikujejo. Dubrovčani se pritožujejo, da se cene v času turistične sezone lahko primerjajo z najbolj prestižnimi svetovnimi turističnimi destinacijami. Avtorji članka pa vseeno opozarjajo, da lahko tudi v Dubrovniku nekaj ulic iz centra turisti spijejo kavo dober evro. 

Z zasoljenimi cenami se lahko pohvali še Trogir, kjer boste lahko za veliko pivo odšteli 36 kun oziroma 4,75 evra, dosti ne zaostaja niti Rovinj. 

Na ceno vpliva tudi sama lokacija – če boste izbrali lokal v samem središču mesta ali pa ob neposredno ob obali, boste za to tudi plačali, cene so višje v Istri kot na Kvarnerju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:59 15. Julij 2014.

    Ceno kave na stradunu zastopm, ne zastopm pa iste cene za kavo kjerkoli v sloveniji! Pa naj si bo ob …

  • 07:47 15. Julij 2014.

    v Senju 12 do 14 kun veliko hladno karlovačko.....

  • 07:08 15. Julij 2014.

    Croatia je tradicionalno draga, zato se odpravite na cenejše destinacije ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.