Na Korziki našli trupla treh ljudi

Na Korziki so danes našli trupla treh ustreljenih ljudi, je sporočil vir blizu preiskavi. Trupla so našli v avtomobilu v vasi blizu kraja Corte na severu otoka.
Oglej si celoten članek

Na Korziki je bilo od začetka leta umorjenih več kot deset ljudi. Po navedbah policije jih je bila večina žrtev obračunov med klani in kriminalnimi združbami.

Novica o umorih na Korziki je odjeknila manj kot teden dni po skrivnostnem umoru britanske družine iraškega rodu v francoskih Alpah. Trupla Saada al Hillija, njegove žene Iqbal in njene matere so našli minulo sredo v avtomobilu na parkirišču pri vasi Chevaline. V streljanju je bil ubit tudi kolesar, ki se je tam znašel po naključju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.