Na kosilu upokojencem stregli pecivo s kanabisom

Foto: Shutterstock brownie
Nekateri starejši občani z južnega dela Kanade so zaradi čokoladnih piškotov s kanabisom potrebovali zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Lokalna policijska enota Ontario je že sprožila preiskavo o tem, kako je prišla droga v čokoladne izdelke, ki so jih delili na upokojenskem kosilu v majhnem kanadskem mestecu Whitestone.

Policija je za kanadske medije potrdila, da je zdravniško pomoč potrebovalo deset ljudi, saj so bili omotični in zmedeni, drugi so čutili slabost in so bruhali. Obenem pojasnjujejo, da še zdaj ni jasno, ali so na kosilo prinesli napačno “serijo” piškotov, ali je nekdo to pecivo dodatno “obogatil” s kanabisom.

Kosilo je bilo samopostrežno, a upokojenci niso vedeli, da gre za pecivo s kanabisom. Kanada je sicer lani legalizirala konopljo, je pa podtikanje kanabisa kljub temu kaznivo dejanje.

THC Marihuana in mladostniki: bistveno večje možnosti za razvoj shizofrenije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.