Na lestvici najbolj privlačnih Cerar pri repu, Pahorja pa sploh ni

Seznam 197 najbolj privlačnih voditeljev in voditeljic držav, državnikov in državnic. Miro Cerar je na 162. mestu, Boruta Pahorja so očitno spregledali.
Oglej si celoten članek

Seznam najbolj privlačnih voditeljev in voditeljic držav (Hottest Heads of State) uvodoma izpostavlja: “Če se ne strinjaš z našo razvrstitvijo, pusti komentar pod lestvico ali na Twitterju. Tako kot vsaka navidezna demokracija, bomo pripombe vzeli v ozir!

Torej malo za šalo, malo zares. Na prvo mesto najbolj privlačnih voditeljev držav so uvrstili kralja Butana Jigmeja Khesarja Namgyela Wangchucka.

Predsednica sosednje Hrvaške Kolinda Grabar Kitarović se je uvrstila na zavidljivo 9. mesto, pred njo je med ženskimi voditeljicami le predsednica Argentine Cristina Fernández de Kirchner.

Grški premier Aleksis Cipras, ki je bil v ospredju svetovnega zanimanja v zadnjih tednih, je na 10. mestu, predsednik Rusije Dimitrij Medvedjev, ki jutri prihaja v Slovenijo pa na 11. Ameriški predsednik Barack Obama je 14., njegov zagriženi nasprotnik, Vladimir Putin, predsednik Rusije, je na 32. mestu.

Britanca Davida Camerona so avtorji lestvice postavili na 54.mesto, njegovo kraljico Elizabeto drugo na 85. mesto. Angela Merkel je na okroglem stotem mestu najbolj privlačnih voditeljev in voditeljic držav.

Naš premier Miro Cerar se je uvrstil na 162. mesto, medtem ko so avtorji lestvice očitno povsem spregledali našega predsednika Boruta Pahorja, ki se ga je že pred leti oprijel vzdevek Barbika. Na lestvici ga iščemo zaman ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:53 25. Julij 2015.

    Mujo,bolan, kako kaj ritka

  • 16:47 25. Julij 2015.

    "...njegov zagriženi nasprotnik..."<br />----<br />Zanimiv pridevnik: "zagriženi". Hej, saj ne rečemo 'ogrižek'!

  • 16:46 25. Julij 2015.

    Prešvican hlapec ali barbika,ki razen,da se razkazuje ni za državo v zadnjih 20 letih naredil nič,edino pahnil jo je še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.