Na letališču JFK razbili tihotapsko mrežo

Foto: Žurnal24 Na leto gre čez letališče JFK 48 milijonov potnikov, kar ga uvršča na 13. mesto
Zvezni agenti so v torek aretirali 18 ljudi, med njimi deset uslužbencev letalskih družb na letališču JFK v New Yorku, ki so tihotapili mamila iz Dominikanske republike v ZDA.
Oglej si celoten članek

Gre za uslužbence letalskih družb Delta, American Airlines in podjetja za dobavo letališke hrane Aramark. Skupna vrednost zaseženih mamil je sicer le okoli dva milijona dolarjev.

Aretacije so pomenile konec dve leti trajajoče preiskave tihotapljenja kokaina, heroina in ekstazija. Mamila so tihotapili v letalski prtljagi, ki so jo kriminalci ob prihodu letala iz Dominikanske republike v New York spravili na varno. V preiskavi so sodelovala tudi vsa omenjena podjetja in tihotapci so nemudoma ostali brez služb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.