Na letalu našli 1,3 tone kokaina

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoska policija je na letalu letalske družbe Air France zasegla 1,3 tone čistega kokaina, katerega vrednost ocenjujejo na približno 200 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Pošiljka naj bi prispela iz venezuelske prestolnice Caracas, zanjo pa naj bi bilo odgovornih več britanskih in italijanskih državljanov, ki so jih že aretirali. Kot je na nedavni novinarski konferenci povedal francoski notranji minister Manuel Valls, so pošiljko zasegli že 11. septembra, pri operaciji pa so sodelovali tudi s špansko, nizozemsko in britansko policijo.

Zaenkrat še ni znano, kakšno obtožnico so izrekli aretiranim moškim, osumljenim tihotapljenja.

Policija je medtem sporočila, da so 1,3 tone kokaina našli v 30 kovčkih, ki so bili registrirani na lažna imena in se niso ujemala z nobenim izmed potnikov na letalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.