Na letalu našli mrtvega novorojenčka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Telesce novorojenčka so našli v stranišču letala, potem ko je prispelo iz Dohe v Džakarto.
Oglej si celoten članek

Na grozljivo odkritje so v stranišču naletele čistilke, ki so prišle na krov po pristanku letala družbe Qatar Airways v Indoneziji.

Po prvih ugotovitvah preiskovalcev naj bi bil fetus star med pet in sedem mesecev. Letališke čistilke so ga našle zavitega v papirnate brisače v stranišču.

Potnico, šlo naj bi za indonezijsko delavko, so odpeljali na pregled v policijsko bolnišnico v Džakarti.

"Če bodo zdravniške preiskave pokazale, da je gospa sposobna prestati zaslišanje, jo bomo prepeljali na letališče, kjer jo bo zaslišala tamkajšnja policija," so povedali predstavniki oblasti.

Zaenkrat še ni znano, ali ženski grozi kazenski pregon.

Države Bližnjega vzhoda, kot so Katar, Savdska Arabija in Bahrajn so glavne destinacije za Indonezijce, ki se odpravljajo na delo v tujino. Ženske običajno delajo kot sobarice ali gospodinjske pomočnice, ki nato denar pošiljajo svojim družinam v domovini.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:38 12. Oktober 2016.

    nergač ima prav. Pošiljajo v domovino. Ste res nepismeni?

  • 13:25 12. Oktober 2016.

    ...ki so v domovini....a tam ni glagola<br /><br />torej tečeš "v dolino" ali "v dolina"?<br /><br />Težave ja, a čigave.

  • 13:19 12. Oktober 2016.

    Težave s slovenščino, nergač? Denar pošiljajo SVOJIM DRUŽINAM, ki so V DOMOVINI! Kaj ti ni jasno?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.