Na Lošinju strmoglavilo letalo

Foto: Saša Despot Posledice strmoglavljenja letala pri Ajdovščini
Na hrvaškem otoku Lošinj je danes okoli poldneva strmoglavilo letalo.
Oglej si celoten članek

Na njem so bile štiri osebe, od tega sta dve huje poškodovani. Zasebno letalo je pilotiral državljan Italije, je hrvaško infrastrukturno ministrstvo potrdilo za hrvaški portal Index.

Na mesto nesreče v bližini letališča pri mestu Ćunski so ob strmoglavljenju nemudoma prišli reševalci, policisti in gasilci. Vsi potniki so preživeli, dva sta utrpela lažje poškodbe, huje poškodovana pa so morali iz letala rešiti gasilci.

Letalo ameriškega proizvajalca Piper Aircraft je bilo registrirano v Italiji, ni pa še potrjeno, ali si ga je lastilo podjetje ali oseba. Na mestu nesreče so že inšpektorji, ki ugotavljajo vzrok strmoglavljenja, še piše Index.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografija je simbolična

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.