Na meji ubit policist

V strelskem incidentu na jugu Srbije na meji s kosovom je bil ponoči ubit srbski policist.
Oglej si celoten članek

Do streljanja je prišlo med policijo in kosovskimi Albanci, ki naj bi na srbski strani nezakonito sekali drevesa. Beograd je medtem na obmejno območje poslal policijske okrepitve, je sporočilo srbsko notranje ministrstvo.

Skupine Albancev kradejo les

V incidentu je bil ubit 30-letni pripadnik srbske elitne policijske enote, žandarmerije, umrl je v bolnišnici. Po navedbah srbskega notranjega ministrstva je bil ubit tudi eden od tatov.

Nezakonito sekanje dreves na jugu Srbije je sicer pogosto, lokalno prebivalstvo pa se že leta pritožuje, da jim v sezoni spravljanja drv za zimo skupine Albancev, ki so pogosto tudi oborožene, kradejo les.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.