Na mrazu čakal na paket s hrano in umrl

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Starejši moški je na mrazu čakal na paket s hrano, padel na tla in umrl.
Oglej si celoten članek

V Osijeku so ljudje v vrsti čakali na -10 stopnijah Celzija, da bi prejeli paket s hrano. V vrsti je bil starejši moški, ki je zaradi mraza in lakote izgubil zavest in kasneje v bolnišnici umrl, poroča 24 sata. 

Humanitarno društvo je za najrevnejše prebivalce mesta pripravilo 3500 paketov hrane, v katerih so bili riž, moka, olje in mleko. Številni so na paket čakali od zgodnjega jutra. 

Društvo ljudi poziva, naj se v naslednjih dneh, če bodo prišli po pakete čim topleje oblečejo. S seboj pa naj ne vozijo otrok, ki so še posbej občutjivi na nizke temperature. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.