Na nizozemsko televizijo vdrl oborožen moški

Na nizozemsko televizijo je vdrl oborožen moški in zahteval naj mu omogočijo nastop na televiziji.
Oglej si celoten članek

V studiu nizozemske televizije NOS v mestu Hilversum v osrednjem delu Nizozemske so danes aretirali oboroženega moškega. Po poročanju nizozemskih medijev je mlad moški s pištolo vdrl v studio med glavnimi večernimi poročili in zahteval, da mu omogočijo desetminutni nastop na televiziji. S seboj je imel seznam zahtev.

Uslužbence so evakuirali iz poslopja, moškega, ki je bil oblečen v črno obleko s kravato in belo srajco, pa so nato uspeli premagati policisti.

 Osrednji dnevnik so prekinili, medtem pa predvajali obvestilo, da zaradi okoliščin program ni na voljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:00 30. Januar 2015.

    Poglejte to manipulacijo.. preden se video začne predvajati zgleda, kot da je policaj ustrelil, saj se vidi ogenj iz cevi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.