Na obalo naplavilo 360 kilogramov kokaina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na obalo v Norfolku je naplavilo več torb, v katerih so našli 360 kilogramov kokaina.
Oglej si celoten članek

Policijo v Norfolku je sprehajalec obvestil, da je na plaži Hopton naletel na več potovalk. V njih je bilo 360 kilogramov kokaina, za katerega bi na trgu dobili več kot 57 milijonov evrov.

Policija nadaljuje s pregledovanjem območja, v primeru, da je še kje kakšna naplavljena potovalka. Prebivalce so pozvali, naj jih o morebitnih novih najdbah obvestijo. Na terenu so dodatni policisti, ki nadzorujejo situacijo. 

Zaenkrat še ni jasno, kako so se torbe znašli na plaži. "Malo verjetno je, da so bile namenjene sem. Gre za veliko količini prvovrstne droge. Za vpletene kriminalce bo to velik udarec," je za BBC dejal kriminalist Matthew Rivers

 

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:31 11. Februar 2017.

    To gre direktno poznanemu sniffarju imenovanem lutkica Pahor in pa njegovi prijateljici bulmastif Kresalovi, ki se s svojo družbo sprijenih …

  • 20:11 10. Februar 2017.

    10 procentov je od najditelja

  • 17:37 10. Februar 2017.

    Mogoče je pa od SDS-a, je treba počakat na raziskavo kriminalistov

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.