Na Pagu v vodo slovenski ferrari

Foto: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr
Danes okoli 9. ure zjutraj je po poročanju hrvaških medijev v Jakišnici na hrvaškem Pagu v vodo zapeljal ferrari modena s slovenskimi registrskimi tablicami.
Oglej si celoten članek

V vodo ga je zrinil prav tako slovenski kombi. Temu naj bi po pisanju 24sata.hr odpovedale zavore. Poškodovanih po pisanju tega časopisa ni bilo, bralci pa so sporočili, da lastnika ni bilo na spregled. Policija naj bi bila še vedno na kraju dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:46 8. Avgust 2011.

    Še to sem pozabil,po moje je pa v špilu zavarovalniška goljufija,saj je čudno vse skupej,da ferarija pustiš na prakirišču odprtega,nezavrtega …

  • 16:15 8. Avgust 2011.

    In čigav je Pag,če ne hrvaški??

  • 14:33 8. Avgust 2011.

    Mathew Jukebox - kje pa pise, da je bil voznik ta cas v kombiju?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.