Na Poljskem morilski pohod z nožem

Foto: epa Napad z nožem
Moški je danes popoldne v nakupovalnem središču v mestu Stalowa Wola na jugovzhodu Poljske z nožem napadel ljudi.
Oglej si celoten članek

Pri tem je ubil žensko in ranil sedem ljudi. Policija incidenta ni označila za terorizem, poročajo tuje tiskovne agencije.

Domnevnega napadalca, 27-letnega moškega, so zadržali in onesposobili že obiskovalci v nakupovalnem središču. Policija ga je nato aretirala.

Moški, ki se je obnašal nerazumno, je z nožem zabodel ljudi v hrbet, pri čemer jih je osem ranil. Ena od ranjenih žensk je poškodbam podlegla.

Ugotavljajo okoliščine

Policija je še sporočila, da moški ni imel kriminalne zgodovine in da v času dejanja ni bil pod vplivom alkohola. Še vedno pa ugotavljalo, ali je bil pod vplivom drog, ter druge okoliščine incidenta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.