Na polni plaži sta se sredi dneva predajala strastem

Foto: 24sata/bralec Seks na plaži
Dva zaljubljenca sta se na glavni mestni plaži v Novigradu predajala strastem.
Oglej si celoten članek

Nista se ozirala na komentarje in sta nadaljevala, dokler starši otrok, ki so se igrali nekaj metrov stran, niso prišli do njiju in ju opozorili, da sta na plaži za otroke, je bralka 24sata povedala o dogodku, ki je vznemiril prebivalce Novigrada pri Zadru.

V petek okrog poldneva se je zakonski par v poznih tridesetih, kot da sta sama, predajal strastem na glavni novigradski plaži. Prekrila sta se z brisačo, a kljub temu je bilo očitno, kaj počneta. Blizu njiju se je na plitvini igralo okrog trideset otrok.

Priča dogodka pravi, da v 32 letih ni videla česa takega, meni, da gre nespoštovanje drugih, ki so na plaži. Glavna akterja dogodka pa naj bi bila tuja turista.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 16:28 12. Avgust 2020.

    Golota je sramota in prepovedana.nasilje streljanje pretepanje to pa je sprejemljivo.

  • 18:33 28. Julij 2020.

    Na jugu Italije,sem bral nekaj casa nazaj,so pretepli nekega poljaka punco pa posilili.Tam sta bla na dopustu.Me ne cudi da …

  • 11:44 26. Julij 2020.

    To je se neandrtalska golazen ki se tudi userje na plocnik sredi mesta ce tako zahteva prebavni trakt...polovica golazni brezvezno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.