Na premierjev stol polna vreča odpadkov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Težava z odvozom smeti.
Oglej si celoten članek

Burno dogajanje v hrvaškem saboru. Premier Andrej Plenković danes v parlamentu podaja poročilo o delu vlade. Zatem bo sledilo glasovanje o zaupnici ministru za zdravje Milanu Kujundžiću.

Še pred prihodom premierja pa je v parlamentu prišlo do incidenta, ko je eden izmed poslancev, predstavnik opozicijskega Mosta Miro Bulj, premierju na stol postavil veliko vrečo odpadkov.

Na ta način naj bi proestiral zaradi težav z odvozom smeti v številnih hrvaških mestih. "Evo, njemu smeti, ki je padlo iz avta od Vrgorca do Sinja, ki sem jih pobral," je svoje dejanje komentiral poslanec Bulj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.