Na račun cenejše karte ušli smrti

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ekaterina in njena prijateljica sta v Egiptu kupili letalske karte za Moskvo in ne za St. Petersburg, saj sta na ta način prihranili nekaj denarja.
Oglej si celoten članek

Ne vem, kaj bi bilo, če bi bila na tem letalu. Ne vem, kaj bi bilo z mojo mamo, očetom, sestro in bratom,” je Ekaterina povedala ruski televizijski postaji RT. S prijateljico bi morali biti na sobotnem letu letala, ki je strmoglavilo na Sinajskem polotoku. Zaradi cenejše karte sta spremenili let.

Karta za let do Moskve je bila 188 dolarjev cenejša kot tista do St. Petersburga,” je povedala Ekaterina, ki živi 400 kilometrov stran od mesta, kamor je bilo nesrečno letalo namenjeno. Takoj, ko je slišala za tragičen primer letala, je poklicala svojo mamo.

To je bil res izjemen trenutek, ganljiv. Mama si je oddahnila, da sem živa in zdrava,” je povedala Ekaterina.

Njeno letalo je na poti v Moskvo zamujalo deset ur. “Vsi na letalu so bili tiho. Vedeli smo, kaj se je zgodilo in vladala je popolna tišina,” je še povedala ruski televizijski postaji. 

PREBERITE TUDI:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.