Na šoli ustreljeni trije učenci

Foto: Žurnal24 Na kalifornijski srednji šoli Gardena je prišlo do streljanja. Po zadnjih podatk
Na kalifornijski srednji šoli Gardena je prišlo do streljanja. Po zadnjih podatkih naj bi bili ranjeni najmanj trije ljudje. "Šlo je za nesrečni incident," je dejal predstavnik šole.
Oglej si celoten članek

Do streljanja na srednji šoli je prišlo nekaj pred enajsto uro dopoldan po lokalnem času. Predstavnik šole Robert Alaniz je dejal, da naj bi bila v streljanju ranjena le dva človeka, medtem ko CNN poroča, da naj bi bili ranjeni trije. "Učenec je v šolo prinesel pištolo, ki jo je imel spravljeno v nahrbtniku. V trenutku, ko je odvrgel torbo na tla, se je orožje sprožilo in ranilo dva učenca," je Alaniz dejal za Reuters. "Šlo je za nesrečen incident," dodaja. Na šoli naj ne bi bilo kovinskih detektorjev.

 

Storilca že prijeli
Losangeleška policija je že aretirala 18-letnega storilca in ga odpeljala na zaslišanje. Eden izmed ranjenih srednješolcev je bil takoj po streljanju na vozičku prepeljan v rešilno vozilo, ki je oddrvelo v najbližjo bolnišnico, poroča CNN. Zdravstveno stanje poškodovanih za zdaj še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.