Na večer tekme v Trstu tudi noč popustov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Če vas ne zanima nogomet, potem imate čas za šoping! Tako nekako ob nogometni evforiji razmišljajo naši sosedje.
Oglej si celoten članek

Tržaški trgovci ob nogometni evforiji razmišljajo tudi o zaslužku. Na dan četrtfinalne tekme med Italijo in Nemčijo, ki se bo začela v soboto ob 21. uri, bo tako v Trstu "Noč popustov."  

Trgovci pričakujejo, da bodo ženske, medtem, ko bodo njihovi moški gledali nogomet, obiskale trgovine, ki bodo na ta dan tako ponudile popuste in bile zvečer dlje časa odprte. Tržaški Il Piccolo ob tem še poroča, da se bodo tako številni moški, ki tekme spremljajo na televizijskih zaslonih v mestnih lokalih, v miru predali nogometu. Nižje bodo tudi cene parkirnine. 

Italijanska reprezentanca je v ponedeljek premagala Špance in se tako uvrstila v četrtfinale, kjer se bo spopadla z Nemčijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.