Na zdravje

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
V ruskem parlamentu je spet dovoljena vodka.
Oglej si celoten članek
Prodaja vodke v Rusiji se je med krizo povečala.

V ruski dumi je po petih letih spet dovoljena vodka. Ruski poslanci so se namreč odločili, da lahko v parlamentarni menzi spet strežejo vodko.

Poslanci so odločitev sprejeli ravno v času, ko v Rusiji poteka razprava o kampanjah proti alkoholnim pijačam. Ruski parlament je pred časom sprejel zakon o ničelni toleranci za vožnjo pod vplivom alkohola in prepovedal nočno prodajo alkoholnih pijač.

Na sto tisoče Rusov namreč vsako leto umre za posledicami pitja alkohola.
V Rusiji so pred kratkim celo znižali cene vodke. Tako boste lahko v Rusiji za vodko odšteli 89 rubljev ali dva evra za pol litra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.