Nad Libijo pilotka

Foto: Žurnal24 Njen vzdevek je "Top girl". (Foto: Reuters)
V vojaški akciji v Libiji je sodelovala tudi prva britanska pilotka.
Oglej si celoten članek

Pilotka britanskega letalstva je postala prva ženska, ki je pilotirala lovsko letalo v vojaški operaciji v Libiji, poroča Telegraph.

31-letna poročnica Helen Seymour se je nasmejana vrnila s sedemurne misije, na katero se je odpravila iz južne Italije, kjer so za potrebe posredovanja v Libiji nameščene britanske zračne sile.

Kot piše Telegraph, so ženske po besedah letalskega poveljnika Andrewa Lamberta zelo profesionalne in odlične pri svojem delu. "Kot pilota te sodijo po znanju, ki ga pokažeš v zraku, ne pa po tonu tvojega glasu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.