Najbolj miroljubne države sveta

Foto: Shutterstock Ljubljana Foto: Shutterstock Islandija Foto: Shutterstock Köbenhavn Foto: Shutterstock Nova zelandija Foto: Shutterstock Canada Foto: Žurnal24 Tokio Foto: Žurnal24 Dunaj je bil letos že drugič zapored razglašen za mesto z najvišjo kakovostjo ži Foto: Žurnal24 Dublin Foto: Žurnal24 Helsinki Foto: Žurnal24 Riederalp, Švica Foto: Shutterstock bruselj Foto: Shutterstock Katar Foto: Shutterstock Praga Foto: Shutterstock Stockholm Foto: Shutterstock Berlin
Inštitut za ekonomijo in mir je izdelal lestvico najbolj miroljubnih držav sveta. Na prvo mesto se uvršča država, ki nima vojske, je najmanjša članica Nata in je leta 2008 skoraj bankrotirala. Uganete, katera država je to in na katero mesto se uvršča Slovenija?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.