Najstnica očetu odrezala glavo

Neka 18-letnica je svojemu očetu, ker jo je posilil, z nožem odrezala glavo.
Oglej si celoten članek

V neki vasici v gorovju Papue Nove Gvineje se je zgodila družinska tragedija. Ponoči, ko preostalih družinskih članov ni bilo doma, je neki oče posilil svojo 18-letno hčer. Ta mu je nato z nožem odrezala glavo.

Vaščani so, ko s v vas prišli preiskovalci, stopili okoli dekleta. Kot pravijo, je ne bodo predali oblastem, saj si je "zlobni" oče smrt zaslužil. "Oče je vstopil v hčerkino sobo in jo večkrat posilil. Ko jo je poskušal posiliti še v jutranjih urah, mu je dekle odrezalo glavo,“ je povedal lokalni duhovnik in dodal: "Vsi se strinjamo, da lahko ostane v naši skupnosti, saj si je oče smrt zaslužil.“ Duhovnik je še povedal, da so se vaščani odločili, da očeta ne bodo formalno pokopali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:31 16. Junij 2013.

    Ljudsko sodišče papue nove gvineje je očitno bolj prožno in pravično od visokokvalificiranega sodišča v podalpski republiki zvani ZLOvenija, kjer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.